Berminat Sertai Private Coaching & Belajar Strategi Berkesan Bisnes Affiliate & Produk Digital Pada Tahun 2020 Ini?


Alhamdulillah, terima kasih tuan Rahman Basri kerana berkongsi ilmu power tentang bisnes produk digital.

Selama 2 bulan praktikkan ilmu yang diajar, sales saya dah cecah RM129k!

Asyraf Azmin
Asyraf Azmin Entreprenuer

Selama ni saya hanya belajar tentang emel marketing, affiliate ni dari pakcik Google dan Youtube je. Rasa macam dah tau banyak benda.

Tapi rasa macam ada yang tak complete. Kalau nak tanya apa-apa pun susah. Jadi bila saya dapat tau je Tuan Rahman Basri ada buat Personal Coaching, saya tak teragak-agak untuk join. Sebab saya dah lama follow beliau dari 2009 lagi tak silap.

Betul tekaan saya. Memang ada yang tak complete dengan apa yang selama ni saya belajar. Fundamental sama, cuma strategi yang beliau tunjukkan lebih clear! Saya nampak terus step by step apa yang boleh saya terus implement untuk bisnes saya.

Ilmu ini yang saya cari selama ni. Macam mana nak buat passive income melalui database dan emel marketing. Sebelum ni saya ingat benda ni terlalu complicated. Sebenarnya tak complicated mana bila Tuan Rahman 'memecahkan' secret untuk buat sale 4-5 angka sebulan secara tenang dari rumah atau mana-mana sahaja.

Highly recomended jika anda serius nak tau 'proven techniques' utk jana income dengan tenang menggunakan produk digital. TQ Tuan RB!

Syafiq Taib
Syafiq Taib Entreprenuer

Sebelum ni saya banyak belajar hal-hal pemasaran internet melalui buku, ebook, tengok video-video youtube dan sebagainya.

Boleh juga kata saya jenis yang belajar sendiri. Dari cara nak beli domain hosting, install wordpress sehinggalah pasang pixel fb ads dan run google ads.

Sepanjang 10 tahun penglibatan dalam pemasaran internet, ini coaching direct face to face saya yang pertama.

Serius... Saya dan Dr. Taufiq Razif pergi coaching dengan Tuan Rahman Basri untuk upgred bisnes ke next level.

Sebelum ni tak pernah nak pergi coaching dengan siapa-siapa atas alasan jauh dan bajet yang besar untuk travelling. Saya fikir banyak kali bila Dr. Taufiq ajak saya pergi coaching dengan Tn. Rahman Basri.

Sebab saya boleh agak, apa yang bakal diajar oleh beliau.

Saya kata kat Dr, nanti mesti belajar pasal autoresponder, followup dan affiliate. Biasalah, saya dah lama buat pemasaran internet, tahu segala mak bapak strategi, kononnyalah...

Egonya saya. 😆

Tapi, Dr. Taufiq berjaya yakinkan saya untuk berguru dengan Rahman Basri. Dan ya, memang betul tanggapan saya. Beliau ajar apa yang saya ceritakan kepada Dr.

Terus terang apa yang beliau ajar, saya dah tahu. Tapi, saya terbuka mata.

Sebelum ini, strategi yang saya gunakan untuk pemasaran produk Proparenting agak kasar dan tidak kemas. Tapi ajaran Tn. Rahman membolehkan saya susun semula strategi yang lebih halus dan lebih bersistematik.

Kalau dulu, stratategi yang saya gunakan umpama senapang patah, tapi lepas coaching ni, ia bakal berubah menjadi sniper rifle yang lebih tepat tembakannya.

Nampak gaya, masuk gua balik untuk penstrukturan semula aktiviti pemasaran.

Terima kasih Tuan Rahman Basri dengan perkongsian strategi yang lebih berkuasa.

Dari pengalaman ini apa yang saya belajar, walaupun kita tahu macam-macam ilmu, strategi, teknik, walau kita tahu 1001 macam perkara, pasti ada ilmu baru yang boleh kita tambah dan upgred kepada gedung ilmu yang kita sudah ada.

Simple je strategi tu, tapi orang selalu terlepas pandang.

Rammel Firdaus
Rammel Firdaus Entreprenuer

Khas buat anda yang ingin belajar secara personal, face to face.. Saya jemput anda untuk sertai sesi 3 jam Private Coaching bersama saya.

Lihat ini antara sebahagian mereka yang dah sertai sesi private coaching affiliate saya.

shadow-ornament

Apa Modul?

shadow-ornament

Antara persoalan yang selalu saya terima ialah tentang apa modul yang akan saya ajarkan di dalam sesi Private Coaching ini?

  • Basically, saya akan fokuskan kepada strategi marketing (promosi). Saya akan bantu guide apa strategi yang perlu digunakan untuk keperluan & level ilmu pemasaran anda.
  • Saya akan banyak fokus kepada strategi pemasaran melalui kaedah berbayar seperti Facebook ads, kerana ianya lebih mudah untuk dipraktikkan untuk capai lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda.
  • Saya akan bantu strukturkan semula kaedah pemasaran produk affiliate yang anda promosikan agar ia dapat tingkatkan lebih nilai jualan bagi setiap pelanggan anda.
  • Dan bagaimana untuk anda bina kempen pemasaran dengan cara yang lebih mudah dan berkesan supaya anda dapat kenalpasti iklan yang anda jalankan memberi keuntungan ataupun sebaliknya.
  • Saya juga akan kongsikan produk affiliate yang sesuai untuk dipromosikan dan bagaimana strategi untuk anda jana pendapatan secara pasif melalui setiap produk tersebut!

Untuk sesi ini, anda hanya perlu laburkan serendah RM997 RM500 bagi sesi selama 3 jam.

Dan yang bestnya, anda boleh bawa seorang partner datang bersama secara percuma!

Tarikh & masa coaching adalah fleksibel.

Anda hanya perlu maklumkan kepada saya tarikh & masa pilihan anda, kemudian saya akan semak jadual saya.

Jika saya available pada waktu yang anda cadangkan, maka kita akan buat sesi coaching pada waktu tersebut. Jika tidak, saya akan beri cadangan waktu lain yang bersesuaian.

Lokasi coaching adalah di area Kuala Lumpur sahaja buat masa ini.

Tuan Rahman adalah orang pertama yang memperkenalkan uncle dunia online marketing. Masa tu uncle memang tak pandai langsung tapi uncle belajar daripadanya.

Copywriting beliau antara yang uncle suka. Lenggok bahasanya yang jelas dan mudah difahami. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing.

So uncle ambil personal coaching dengan beliau untuk bisnes uncle.

Selain dari umrah dan travel, uncle ada buat beberapa bisnes lagi. Uncle gunakan khidmat beliau untuk online marketing.

Jujur uncle cakap, bagi yang baru nak bisnes atau baiki bisnes yang slow, uncle suggest kan ambil khidmat dengan beliau. Harga sangat berpatutan. Dua hala dan sangat mudah difahami.

- Hj Nor Hashim
Harmony Excellence

Hj Nor Hashim
Hj Nor Hashim Umrah Travel

Klik butang di bawah untuk daftar Private Coaching sekarang!

Saya cuma buka sesi Private Coaching untuk kuota terhad setiap bulan. Daftar sekarang sebelum kuota penuh!