SJP SECURE PORTAL

Academy Dashboard

Tahniah & selamat datang!

Ini adalah ruangan untuk anda akses dan menonton video rakaman sebahagian modul di dalam sesi Private Coaching Affiliate.

Semoga dengan penerangan di dalam video ini akan mampu memberikan anda gambaran yang lebih jelas lagi bagaimana ingin menjana pendapatan melalui bisnes affiliate.

Kualiti suara di dalam video ini mungkin tidak berapa jelas, jadi saya sarankan agar anda memasang 'ear phone' semasa menonton video ini untuk mendengar dengan lebih jelas lagi.

VIDEO 1

Untuk memudahkan pemahaman anda sebelum memulakan bisnes affiliate, di dalam video ini saya kongsikan gambaran bagaimana untuk anda menjalankan bisnes ini dengan cara yang betul dan ketahui perkara yang seringkali dilakukan oleh ramai orang dalam bisnes affiliate ini yang perlu anda elakkan.

VIDEO 2

Di dalam video ini saya kongsikan strategi bagaimana anda boleh tingkatkan profit dengan kos iklan yang sama, iaitu dengan mengubahsuai workflow pemasaran anda. Dengan strategi ini, setiap duit yang anda laburkan untuk iklan berbayar akan jadi lebih berbaloi-baloi dan dapat meningkatkan kadar 40-70% orang yang berminat dengan tawaran anda.

VIDEO 3

Di dalam video ini saya terangkan bagaimana cara untuk anda membina tawaran 'lead magnet' yang boleh menarik prospek sebelum mereka melihat tawaran produk affiliate yang anda lakukan. Dengan memahami strategi ini, kelak anda akan jadi lebih mudah membina kumpulan prospek yang targeted dengan produk affiliate yang anda ingin promosikan.

VIDEO 4

Ramai newbie tidak berapa jelas bagaimana untuk menarik lebih ramai orang melihat tawaran anda. Di sini saya tunjukkan cara mudah bagaimana untuk menyusun strategi di Facebook ads dengan kemampuan budget anda. Semoga ia membantu anda melihat gambaran dengan lebih jelas bagaimana untuk merangka pemasaran berbayar anda di Facebook.

 AFFILIATE PRIVATE COACHING

Kepada anda yang ingin belajar affiliate secara one-to-one bersama saya, anda boleh tempah slot sesi Private Coaching Affiliate melalui butang di bawah.

Kelebihan apabila belajar secara face to face ialah anda dapat mengetahui dengan lebih mendalam lagi strategi membina dan membangunkan bisnes affiliate untuk jangka masa panjang.

Insyaallah saya juga akan kongsikan 'proven method' yang saya dah gunakan sejak 2009 sehingga sekarang dalam menjalankan bisnes affiliate secara full time.

Join Coaching »