"Dapatkan Hak Jualan Semula (Resell Rights) Pakej Affiliate Method dan Simpan Keuntungan 100% Untuk Setiap Jualan Yang Anda Lakukan!"


Khas buat usahawan & bakal usahawan Internet,

 

Nama saya Rahman Basri.

Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda untuk untuk membaca 'surat' khas ini.

Anda hanya perlukan lebih kurang 10 minit masa anda untuk membaca keseluruhan mesej saya ini kerana saya yakin ia bakal merubah hidup anda.

Saya sangat berbesar hati ingin menawarkan kepada anda "Hak Jualan Semula Video AFFILIATE METHOD" iaitu peluang menjana pendapatan dengan menjual semula Video Affiliate Method kepada mereka yang berminat menjana pendapatan online melalui Affiliate.

 

Untuk pengetahuan anda, produk AFFILIATE METHOD ini telah dijual sejak awal tahun 2017 dan sehingga kini ia telah berjaya membantu ramai usahawan internet menjana pendapatan yang lumayan melalui Affiliate Marketing.

Video AFFILIATE METHOD ini mengandungi 4 modul utama yang merangkumi beberapa video tutorial langkah demi langkah bagaimana usahawan internet boleh buat duit dengan menjual produk Affiliate.

 

Tujuan saya buat resell adalah untuk memberikan peluang kepada anda untuk menjana pendapatan dengan menjual Video AFFILIATE METHOD, dan dalam yang sama agar lebih ramai orang yang dapat manfaat daripada video ini.

Maknanya anda boleh menjana multiple income iaitu melalui Affiliate Marketing dan juga jualan Video AFFILIATE METHOD.


Potensi Pendapatan Jualan Pakej Video Affiliate Method


Berapa pendapatan jualan Pakej yang anda inginkan terpulang kepada anda. Cuba anda lihat potensi pendapatan jualan Affiliate Method sebulan dengan harga jualan sekarang iaitu RM90

 1. Jika anda buat jualan 1 unit sehari, pendapatan sebulan anda RM2,700
 2. Jika anda buat jualan 2 unit sehari, pendapatan sebulan anda RM5,400
 3. Jika anda buat jualan 3 unit sehari, pendapatan sebulan anda RM8,100

Saya yakin dan berani memberikan tawaran ini kepada anda sebab Pakej ini sememangnya terbukti menghasilkan jualan dan teknik Affiliate Method itu sendiri terbukti menjana pendapatan Affiliate. Dari segi reputasi produk ini amat-amat menyakinkan.

En. Mahmud Jana RM121,175.00 Dalam Tempoh 2 Bulan Dengan Hanya Promosi 1 Produk Affiliate.

Kemudian dengan strategi yang sama, beliau mencuba untuk menjual produk fizikal, kuruskan badan. Dan berjaya jana average jualan RM5,000 setiap hari!

Mahmud Roslan
Mahmud Roslan Bekas Pekerja Kilang

Pn. Salena hasilkan lebih RM7K tanpa keluar kos iklan!

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate. Akhirnya beliau berjaya capai target 4 angka pertama melalui affiliate!

Pn. Salena
Pn. Salena Pekerja Goverment

Kenapa Anda Perlu Mendapatkan'Hak Jualan Semula' Video AFFILIATE METHOD?


Produk Affiliate Method terlalu besar potensinya sebab masih ramai yang tidak mengetahui tentang bagaimana untuk melakukan promosi produk affiliate dengan cara yang betul dan mampu menjana pendapatan lumayan dengan Affiliate, jadi mereka sangat memerlukan maklumat berkenaan strategi Affiliate Method.

 

Tahukah anda membina sesuatu produk itu mengambil masa yang lama dan wang ringgit yang banyak dan ironisnya belum tentu ianya mampu menghasikan jualan.

Dengan mendapatkan "Hak Jualan Semula Affiliate Method", anda tidak perlu membuang masa dan wang ringgit anda untuk membina produk dan melakukan ujian pasaran dan sebagainya, kerana produk telah sedia ada dan ianya terbukti mampu untuk menghasilkan jualan.


Apakah Sebenarnya 'Hak Jualan Semula' Video AFFILIATE METHOD ini?


 • Hak Jualan Semula Video Affiliate Method ini adalah sebenarnya anda MEMBELI produk Video Affiliate Method ini dan seterusnya anda diberi KELAYAKAN untuk menjual kembali produk ini untuk anda mendapat keuntungan 100% daripadanya.
 • Dalam kata yang lain, dengan adanya lesen HAK JUALAN SEMULA, anda adalah merupakan pengedar sah untuk menjual produk ini kepada kawan - kawan anda, pelanggan - pelanggan anda dan kepada sesiapa jua yang memerlukan panduan menjana pendapatan secara online.
 • Konsepnya adalah sama seperti pembekal dan pengedar.
 • Saya adalah PEMBEKAL dan anda pula adalah PENGEDAR. Yang menariknya adalah, sebagai pengedar, pembelian lesen jualan semula ini hanyalah SEKALI sahaja dan anda boleh menjual produk ini berulang - ulang kali sehingga anda tidak mahu menjualnya lagi. 🙂
 • Semua hasil jualan adalah MILIK ANDA sepenuhnya!

Sebagai Bakal Pengedar, Anda Akan Dibekalkan Dengan Kit Perniagaan Yang Lengkap!


Saya telah menyediakan semua keperluan untuk anda memasarkan produk ini. Tak perlu lagi pening - pening kepala nak fikir pasal pembinaan laman web dan sebagainya. Gunakan sahaja bahan yang saya sediakan JIKA anda ingin segera menjana wang. 🙂

 • Saya sertakan kepada anda laman web Video Affiliate Method yang lengkap yang anda boleh terus gunakan untuk membuat jualan.
 • Anda juga dibekalkan dengan bahan material promosi seperti artikel, email follow up dan contoh iklan Facebook Ads.
 • Dan yang terpenting anda dibekalkan dengan produk Video Affiliate Method.
Lihat Contoh Webjualan Di Sini »

Rahman, Saya Sangat Berminat Dan Apakah Yang Perlu Saya Lakukan?


Mudah sahaja! ini pula dua langkah mudah yang anda perlu lakukan dan ianya perlu dilakukan sekarang!

Langkah #1. Pilih Pakej "Hak Jualan Semula"

Pakej Complete: "Resell Rights" + Pemasangan

Selepas anda buat tempahan Pakej ini, anda hanya perlu berikan maklumat anda selepas mendapatkan lesen "resell rights" tersebut.

Maklumat tersebut adalah:

1. Nama subdomain pilihan anda. Contoh: affiliatemethod.net/namaanda
2. Nama Anda
3. Bank Account
4. Alamat emel anda

 

Untuk pakej ini, anda juga tidak perlu melanggan domain & hosting kerana webjualan anda akan menggunakan subdomain di www.affiliatemethod.net

Contohnya: www.affiliatemethod.net/fatin

Pihak saya akan terus melakukan pemasangan laman web jualan untuk anda dan sebaik sahaja pemasangan siap anda sudah boleh terus membuat jualan dan untung 100% melalui produk Affiliate Method yang terjual.

Ini sangat mudah dan cepat.

Harga cuma RM390!

Langkah #2. Hantarkan Maklumat anda

Setelah anda mendapatkan "hak jualan semula" tersebut, sila hantarkan kepada saya maklumat subdomain affiliatemethod.net/namanda, Bank Account & emel anda untuk pihak saya melakukan pemasangan laman web jualan anda.


Miliki Resell Right Anda Hari ini!


Segera klik butang 'Register Now' untuk buat tempahan:

register now

*Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan tawaran diatas, jangan cemas...

Hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda. Hubungi melalui emel ini support@rahmanbasri.com

 

Semoga Anda Berjaya,

PS. Jangan sampai terlepas untuk menjadi salah seorang pemegang lesen resell right rasmi daripada saya. Bertindak sekarang!

register now

"Terma & Syarat Lesen Hak Jualan Semula"


Sebagai reseller (pengedar) rasmi produk ini, anda WAJIB mematuhi peraturan yang telah ditetapkan di bawah ini. Sila fahamkan perkara yang BOLEH dan TIDAK BOLEH anda lakukan sebagai pemegang lesen hak jualan semula pakej video AFFILIATE METHOD.

Berikut adalah perkara yang BOLEH anda lakukan dengan produk ini:

1. BOLEH DIJUAL SEMULA

 • Harga jualan haruslah tidak kurang daripada RM90. Ini bertujuan untuk mengekalkan kualiti harga serta mengelakkan berlakunya ‘perang’ harga antara reseller. Anda boleh meletakkan harga yang lebih tinggi daripada harga minimum, seperti RM100 atau RM150.
 • Penjualan haruslah dilakukan HANYA melalui laman webjualan anda sendiri. Bukan melalui mana-mana affiliate marketplace seperti di Klikjer.com (melainkan anda adalah pemilik marketplace tersebut)
 • Jika menjual di laman lelongan, jualan pakej haruslah menggunakan konsep BUY NOW dan bukannya Bidding. Harga jualan haruslah minimum RM90.

2. BOLEH DIJADIKAN BONUS

 • Anda dibenarkan menjadikan produk ini sebagai bonus kepada produk affiliate yang anda promosikan dengan syarat produk tersebut berharga melebihi RM100.
 • Anda juga boleh menjadikan produk ini sebagai bonus untuk sebarang produk yang anda jualkan dengan syarat produk anda berharga RM100 dan ke atas.

3. BOLEH DIJADIKAN PRODUK FIZIKAL

 • Anda boleh menjual produk ini dalam versi fizikal (DVD/CD) dengan harga tidak kurang daripada RM90.

4. BOLEH TUKAR GRAFIK

 • Anda dibenarkan untuk menukar grafik produk ini selagi mengekalkan TAJUK produk & hak cipta produk.

 

Berikut adalah perkara yang TIDAK BOLEH anda lakukan dengan produk ini:

1. TIDAK BOLEH MENGAKUI PRODUK INI CIPTAAN ANDA

 • Anda tidak dibenarkan untuk menyatakan produk ini adalah produk ciptaan anda sendiri.
 • Produk ini dilindungi oleh Hak Cipta Terpelihara oleh penerbit asal iaitu Rahman Basri dan syarikat RB DIGITAL SDN BHD.

2. TIDAK BOLEH TUKAR TAJUK PRODUK

 • Anda tidak dibenarkan untuk menukarkan tajuk produk yang dibekalkan bagi mengelakkan kekeliruan bakal pembeli anda kelak.
 • Jika anda ingin menukar grafik, pastkan Tajuk & Sub-Tajuk produk tidak diubah.

3. TIDAK BOLEH DIBERI PERCUMA

 • Anda tidak dibenarkan memberikan produk ini atau mana-mana bahagian produk serta fail sokongan yang disediakan oleh pihak penerbit secara PERCUMA kepada sesiapa sahaja walau apa jua cara sekalipun.
 • Produk ini WAJID dijual mengikut landasan harga minimum yang telah ditetapkan.

4. TIDAK BOLEH DIPAKEJ & DIJUAL BORONG (BUNDLE)

 • Anda tidak dibenarkan untuk mempakejkan produk ini dengan produk Resell Rights yang lain.
 • Ia WAJIB dijual secara ‘Stand alone’ atau hanya dijadikan bonus kepada produk ciptaan anda sendiri sahaja yang memenuhi syarat harga yang ditetapkan.

5. TIDAK BOLEH Meniru, Menyalin atau Menyebar

 • Anda tidak dibenarkan untuk meniru atau menyalin ulang mana – mana bahagian isikandungan dalam produk ini sama ada kandungan ebook, video, audio, ayat jualan dan sebagainya tanpa kebenaran penerbit. Segala kandungan dan material yang disediakan adalah dilindungi oleh Akta Hak Cipta 1987.
 • Anda tidak dibenarkan menyebar mana – mana bahagian dalam produk ini walau dengan apa juga sekalipun.

PERHATIAN!

Pastikan anda menggunakan NAMA ANDA SENDIRI atau nama bersama untuk penjualan menerusi laman web jualan anda. Penyalahgunaan nama penerbit tanpa disertakan nama anda sendiri boleh menyebabkan anda disaman.

Kegagalan anda untuk mengikut segala syarat dan terma yang ditetapkan diatas akan menyebabkan kelayakan dan hak anda sebagai agen jualan (reseller) terbatal serta merta. Tindakan tegas akan diambil terhadap pengguna yang melanggar salah satu syarat dan terma yang telah ditetapkan.

Jika anda mempunyai sebarang masalah atau kekeliruan berkaitan lesen, jangan membuat andaian anda sendiri. Dapatkan penerangan lanjut daripada pihak kami sendiri dengan menghubungi support@rahmanbasri.com

[Wow-Herd-Effects id=2]