shadow-ornament

Berminat Sertai Private Coaching & Belajar Bina Bisnes Produk Digital?

shadow-ornament

Khas buat anda yang ingin belajar secara personal, face to face.. Saya jemput anda untuk sertai sesi 3 jam Private Coaching bersama saya.

Lihat ini antara sebahagian mereka yang dah sertai sesi private coaching saya.

shadow-ornament

Apa Modul?

shadow-ornament

Antara persoalan yang selalu saya terima ialah tentang apa modul yang akan saya ajarkan di dalam sesi Private Coaching ini?

  • Saya akan bantu strukturkan dan perkemaskan kaedah pemasaran produk digital yang anda promosikan agar ia dapat tingkatkan lebih nilai jualan bagi setiap pelanggan anda
  • Basically, saya akan fokuskan kepada strategi marketing (promosi). Saya akan bantu guide apa strategi yang perlu digunakan untuk keperluan & level ilmu pemasaran anda.
  • Saya akan banyak fokus kepada strategi pemasaran melalui Facebook, kerana ianya lebih mudah untuk dipraktikkan untuk capai lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda.
  • Dan bagaimana untuk anda bina kempen pemasaran dengan cara yang lebih mudah dan berkesan supaya anda dapat kenalpasti iklan yang anda jalankan memberi keuntungan ataupun sebaliknya.
  • Saya juga akan kongsikan bagaimana membina tentera affiliate yang akan bantu promosikan produk anda untuk anda jana pendapatan secara pasif secara konsisten!

Untuk sesi ini, anda hanya perlu laburkan serendah RM997 RM500 bagi sesi selama 3 jam.

Dan yang bestnya, anda boleh bawa seorang partner datang bersama secara percuma!

Tarikh & masa coaching adalah fleksibel.

Anda hanya perlu maklumkan kepada saya tarikh & masa pilihan anda, kemudian saya akan semak jadual saya.

Jika saya available pada waktu yang anda cadangkan, maka kita akan buat sesi coaching pada waktu tersebut. Jika tidak, saya akan beri cadangan waktu lain yang bersesuaian.

Lokasi coaching adalah di area Kuala Lumpur sahaja buat masa ini.

Tuan Rahman adalah orang pertama yang memperkenalkan uncle dunia online marketing. Masa tu uncle memang tak pandai langsung tapi uncle belajar daripadanya.

Copywriting beliau antara yang uncle suka. Lenggok bahasanya yang jelas dan mudah difahami. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing.

So uncle ambil personal coaching dengan beliau untuk bisnes uncle.

Selain dari umrah dan travel, uncle ada buat beberapa bisnes lagi. Uncle gunakan khidmat beliau untuk online marketing.

Jujur uncle cakap, bagi yang baru nak bisnes atau baiki bisnes yang slow, uncle suggest kan ambil khidmat dengan beliau. Harga sangat berpatutan. Dua hala dan sangat mudah difahami.

- Hj Nor Hashim
Harmony Excellence

Hj Nor Hashim
Hj Nor Hashim Umrah Travel

Klik butang di bawah untuk daftar Private Coaching sekarang!

Sesi Private Coaching adalah sangat terhad. Jadi, tempah slot anda sekarang juga!