FAQ

Soalan lazim tentang Sistem Jualan Pro 4.0

 • Q.Siapa yang sesuai gunakan sistem ini?

  A.Sistem ini saya lancarkan sejak 2013 lagi dan ia adalah satu projek long term saya untuk bantu lebih ramai orang untuk buat duit tambahan sekurang-kurangnya RM1k – RM10k setiap bulan secara pasif.

  Jadi, jika anda mempunyai impian untuk ada duit tambahan secara pasif, maka anda sesuai untuk gunakan sistem ini.

 • Q.Berapa yuran langganan Sistem Jualan Pro ini?

  A.Harga langganan asal sistem ini ialah RM297.

  Namun terkini pihak kami berbesar hati untuk berikan pilihan tawaran harga yang lebih rendah bagi anda yang masih belum lagi melanggan SJP 4.0.

  Ini bertujuan untuk membuka peluang lebih ramai orang untuk mencuba sendiri sistem ini dan mula buat duit secara pasif melalui affiliate.

  Harga ini akan berubah mengikut waktu. Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh access kepada membership area dan updates untuk seumur hidup.

 • Q.Saya agak berminat dengan SJP, tapi saya kurang faham cara sistem ni berfungsi. Macamana cara sistem ini boleh dapat duit. Boleh terangkan dengan cara yang lebih mudah difahami?

  A.Sistem ni dah sediakan beberapa webkhas (squeeze page) untuk collect email prospek.

  Sebagai pelanggan SJP, tugas anda hanya perlu mempromosikan webkhas ini untuk kumpul seramai mungkin email prospek.

  Kemudian, SJP akan lakukan follow up terhadap semua emel prospek tersebut dan tawarkan beberapa produk affiliate kepada mereka. Jika mereka membeli mana-mana produk yang dipromosikan melalui emel tersebut, maka anda akan mendapat komisyen.

 • Q.Saya tak reti nak buat promosi untuk kumpul emel. Adakah turut disediakan tutorial untuk saya lakukan promosi?

  A.Ya. Di ruangan ahli, pihak kami ada menyediakan panduan bagaimana untuk melakukan promosi bagi tujuan mengumpul emel. Anda boleh rujuk ruangan ahli untuk penerangan lanjut kelak.

 • Q.Selepas saya melanggan SJP, boleh saya tahu berapa kos tambahan lain yang diperlukan untuk saya mula buat duit?

  A.Biasanya untuk mengumpul dan menghantar emel, anda perlu melanggan sistem email autoresponder (kos langganan sekitar USD15, iaitu lebih kurang RM60 sebulan).

  Namun disebabkan SJP ini yang akan menguruskan kesemua proses follow up dan close sale terhadap prospek anda, maka anda sudah tidak perlu melanggan autoresponder lagi.

  Anda serahkan sahaja kerja follow up kepada SJP.

  Anda dah boleh jimat duit anda kerana anda hanya perlu fokus untuk mengumpul emel prospek sahaja.

  Jadi kos anda hanya pada marketing (promosi).

  Jika anda menggunakan kaedah promosi berbayar seperti di Facebook Ads, saya sarankan agar anda bermula dengan budget serendah RM10 – RM50 sehari.

  Namun untuk permulaan, jika anda masih tiada modal iklan, boleh mulakan dengan kaedah promosi percuma dahulu. (Tutorial cara promosi ini ada diterangkan di dalam ruangan ahli & group support).

 • Q.Jika saya langgan SJP, adakah ia memberi jaminan dan akan membuahkan hasil? Saya seorang surirumah yang sememangnye zero dengan sistem internet ni, tapi saya punya impian ingin hidup selesa macam orang lain yang berjaya.

  A.Sebenarnya cepat atau lambat anda buat duit melalui SJP ini adalah bergantung kepada usaha dan rezeki masing-masing.

  Apa yang anda boleh buat ialah dengan berusaha bersungguh-sungguh dan selebihnya kita serah kepada Allah yang beri rezeki.

  Sistem ini adalah sebagai platform untuk mulakan bisnes secara online sahaja. Saya ada tunjuk panduan cara guna sistem ini dan bagaimana nak jana pendapatan.

  Alhamdulillah, ketika ini jumlah komisyen yang berjaya dihasilkan oleh pelanggan SJP sudah pun melebihi RM100,000!

 • Q.Ada Refund Policy tak?

  A.Ya ada. Saya mahu anda cuba sendiri sistem ini tanpa sebarang risiko.

  Jadi, saya beri tempoh 3 hari untuk anda mencuba sendiri sistem yang saya kongsikan ini, dan jaminan wang 100% anda dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan sistem ini dalam tempoh tersebut.

 • Q.Kalau saya tak faham dan perlukan bantuan?

  A.Jika anda mempunyai sebarang masalah tentang penggunaan sistem ini, selepas melanggan anda boleh hubungi saya di group telegram rasmi Sistem Jualan Pro.

  Saya dan ahli SJP lain akan cuba bantu jawab soalan anda.