"Mari Saya Bongkarkan Lubuk Rahsia Untuk Anda Dapatkan Barang Murah Tanpa Perlu Pergi Ke China!"


Hai perkenalkan, nama saya Afiq Arbae.

Saya dah jalankan bisnes trading borong barang dari china dan jual di Malaysia sejak 2009 lagi.

Mula-mula meniaga dulu, saya cuma ambil barang di Plaza GM dan Kenanga.

Kemudian saya cuba pula membeli secara online melalui orang tengah. Orang tengah ni kira macam agen la..

Tugas orang tengah tu..  belikan barang yang kita mahu dari supplier.

Supplier akan hantar barang kita tu ke alamat orang tengah kita yang duduk China tu.

Kemudian, bila barang tu dah sampai pada mereka, mereka akan pos pula barang tu dari China kepada kita di Malaysia.

Masa saya mula-mula buat dulu, saya berurusan dengan ramai orang tengah.

Dan of course, macam-macam masalah yang saya dah jumpa!

Orang tengah senyap bila dah beli barang!

Bila dah beli barang dan barang dah sampai pada mereka, kita suruh pos.. dia caj tak masuk akal pula!

Lagi mengecewakan, bila barang dah pos ke Malaysia, tapi dah masuk berbulan-bulan barang masih tak sampai depan rumah.

Bila minta nombor tracking, diorang kata takde pula!

Lagi satu.. bila beli melalui orang tengah ni, faham-fahamlah.

Antara syarat dorang ialah kita kena order banyak sekaligus.

Kos jadi sangat mahal, untung belum tentu lagi.

Sampai satu tahap tu, saya terpaksa fly ke china semata-mata nak order barang di sana.

Cuma satu je.. Kalau nak beli banyak, berbaloi jugak kalau nak turun naik ke china.

Tapi kalau nak beli sikit, memang rugi. Kena tanggung kos flight & hotel yang mahal.

Alhamdulillah, sejak 2 tahun lepas..

Selepas cuba pelbagai kaedah untuk cari cara nak order barang dari china dengan harga yang lebih murah.

Akhirnya saya temui cara bagaimana nak membeli direct dari China tanpa perlu ke sana.

Semuanya boleh berurusan melalui Smartphone saja. Memang mudah dan jimat!

Dibawah ini adalah antara contoh barang yang saya order sendiri daripada China tanpa perlu ke China pun.

Semuanya saya order ONLINE.

Duduk dirumah, bayar kos shipping dan tunggu barang sampai!

Macam-macam barang ada, nanti saya kongsikan..

Isteri saya pun, bila saya ajar cara-caranya..

Dia sekarang banyak shopping barang dari china je. Jimat katanya. 🙂

Barang dapur terbaru yang isteri saya order dari China 🙂

Sebenarnya, macam-macam lagi barang yang anda boleh beli.

Contoh barang-barang yang anda boleh beli adalah Pakaian Wanita, Akesori Wanita macam Bag Tangan, Scarf, dan Kasut, Permainan Kanak-Kanak, Baju Baby, Stroller, Basikal, Peralatan Rumah dan banyak lagi.

Ada berjuta-juta produk sejujurnya.

Wow! Banyak lagi sebenarnya, kalau saya upload disini, anda boleh jadi rambang mata.

Setelah sekian lama saya dah isteri menggunakan teknik ni, saya cubalah share kepada rakan-rakan terdekat.

Yang terbaru saya dijemput untuk berkongsi pengalaman bisnes ini di TV Bernama.

Dan ada juga yang request saya buat kelas-kelas tertutup.

Alhamdulillah mereka yang belajar senang faham dan boleh follow dengan mudah.

Bahkan, ada yang dah pun buat duit dengan menjual semula barangan dari China ni.

Jadi, hari ini saya bercadang untuk bantu dan memudahkan anda dapatkan barang-barang yang murah dari China.

Saya dah buatkan satu panduan khas yang lengkap untuk anda!

Memperkenalkan..

"Ebook Panduan Shopping Barang Murah Dari China! - LUNA X"

Dalam ebook panduan ini, saya dah tunjukkan siap-siap.

Setiap langkah demi langkah, dari mula daftar, cari barang, deal dengan supplier, hinggalah barang yang anda nak beli tu sampai ke depan pintu rumah!

Insyaallah, mudah faham.

Ringkasnya, dalam ebook ini anda akan belajar cara-cara beli barang daripada China tanpa perlu ke China.

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah:

  • Cara nak kenalpasti supplier. Boleh percaya ke tak supplier tu? Bagaimana cara nak check? Ada saya tunjukkan caranya!
  • Cara nak deal dengan supplier walaupun anda tak pandai cakap cina!
  • Saya tunjuk strategi bagaimana nak menjual semula barang-barang yang anda dah beli dari China!
  • Teknik nak cari barang dengan berkesan. Kalau anda main taip sahaja nama barang kat website tu, selalunya hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi saya ajarkan beberapa teknik praktikal supaya anda boleh dapat barang yang anda nak tu dengan harga terbaik!
  • Semua benda ini anda boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja!

Berapa Harga Untuk Miliki Ebook Ini?

Jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Jika nak saya bantu anda belajar beli barang dari china, hari ini saya ada offer istimewa sempena awal tahun.

Anda hanya perlu bayar RM290 RM100 sahaja!

Ya RM100 sahaja dan anda akan terima ebook panduan ini.

Bukan itu sahaja.

Anda juga akan dapat 3 lagi pakej berikut..

1. Ebook Asas Bisnes Online

Panduan ini akan bantu anda untuk memulakan perniagaan melalui 5 Fasa Asas yang mudah difahami dan mudah dipraktikkan.

2. Ebook Asas Pemasaran Online

Anda akan belajar cara yang betul untuk memasarkan produk anda melalui media sosial seperti Facebook dan Instagram.

3. Keahlian di Foxee

Ya! Anda akan mendapat keahlian di FOXEE, sebuah Platform Pembelajaran Perniagaan pertama di Malaysia yang mengajar tentang Bisnes Online secara sistematik.

Didalam platform ini, anda akan diberi akses ke ruangan tutorial melalui eBook dan juga tutorial melalui video.

Selain itu terdapat forum untuk perbincangan serta peluang untuk menjana pendapatan melalui internet!

Paling menarik, segala ilmu-ilmu baru akan ditambah dari masa ke semasa.

4. Facebook group

Kami sediakan Online Support melalui Group Support di Facebook Seumur Hidup.

Anda juga dapat berkongsi dan bertanya dengan 3500 Ahli yang lain.

5. Telegram group

Kami juga sediakan Online Support melalui Group Support di Telegram secara percuma!

Bonus ni sangat penting untuk anda.. Kami taknak anda terkontang kanting tak tahu nak tanya siapa bila ada persoalan.

Dalam group ini, kita akan bersama-sama sharing supaya dapat sama bantu membantu antara satu sama lain.

Dalam group ini, anda akan dibimbing oleh Tuan Farid Arbae dan team saya yang dah berpengalaman banyak dalam trading China ini.

Harga bonus-bonus ini sahaja dah mencecah RM500. Tapi hari ini ianya percuma buat anda!

Bonus ini akan ditarik semula pada bila-bila masa dari sekarang. Jadi jangan sampai terlepas.

Ini semua mereka beli sendiri tanpa orang tengah, tanpa perlu ke China.

Mereka dapat jimat banyak kos, tiket kapal terbang dan hotel.

Jimat banyak masa dan kurang risiko!

Semuanya beli dari rumah sahaja.

Pelaburan ilmu anda hari ini hanya RM100 sahaja!


  • Anda akan dapat panduan Ebook Panduan Shopping Dari China beserta semua bonus hebat di atas!
  • Offer ini terhad dan akan ditarik pada bila-bila masa dari sekarang.

Ya RM100 sahaja! Sekali jer anda beli barang dari china kemudian jual semula, sudah boleh untung dan cover kos ebook ni!

Anda klik gambar dibawah ni untuk order dan dapatkan ebook ini sekarang.

Klik butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Saya mahu anda cuba sendiri panduan yang saya sediakan ini tanpa sebarang risiko. Jadi, saya beri tempoh 30 hari untuk anda mencuba sendiri ilmu yang saya kongsikan ini, dan jaminan wang 100% anda dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan panduan ini.