SJP SECURE PORTAL

Academy Dashboard

PENGENALAN

Selamat datang ke ruangan ahli Sistem Jualan Pro (Edisi 4.0)!

Alhamdulillah, selepas hampir setahun saya terpaksa menutup akses ke sistem jualan pro kerana proses UPGRADE dan kemaskini sistem, akhirnya sistem versi terbaru sudah pun ready untuk digunakan.

Khas buat anda yang pernah melanggan di SJP edisi sebelum ini, ada beberapa kemaskini yang berlaku untuk edisi 4.0 kali ini, antaranya:

  • Komisyen 2 level diperkenalkan untuk membantu anda jana pendapatan secara pasif dan lumayan.

Namun begitu, konsep asas masih dikekalkan dalam SJP4.0 ini.

Iaitu, kita masih akan fokus buat duit melalui strategi menjual produk affiliate. Kerana saya melihat ini adalah satu model bisnes yang lebih mudah untuk anda mulakan dan buat duit sama ada secara part-time ataupun full-time.

Dengan adanya sistem jualan pro, kini anda sudah tidak perlu pening kepala bagaimana untuk lakukan follow up dan close sales prospek anda, kerana semuanya akan dilakukan secara automatik oleh sistem ini.

Alhamdulillah, setakat ni jumlah komisyen affiliate yang saya berjaya terima daripada sistem ini adalah RM3,798.

Komisyen ini hanya sebahagian kecil sahaja, kerana saya lebih banyak menjana pendapatan daripada jualan produk saya sendiri.

Wahi Abd Rashid
Wahi Abd Rashid Green Matrix

Insyaallah, saya yakin sistem ini akan jadi salah satu platform untuk menghasilkan jualan & komisyen buat anda kelak.

Apa yang penting, untuk berjaya.. Anda perlu fokus & konsisten.

Tambahan pula untuk Sistem Jualan Pro (Edisi 4,0) ini, ianya juga masih menggunakan strategi Email Marketing sebagai medium untuk melakukan follow up secara berkala kepada prospek.

  • Tugas anda hanya fokus untuk tarik trafik ke webpage khas melalui Link Affiliate (Webreplika) anda, dan selebihnya anda serahkan kepada SJP4.0 untuk melakukan follow up dan close sales kepada prospek yang anda telah bawa.
  • Anda berpeluang untuk jana komisyen dari pelbagai produk affiliate yang dipromosikan, kerana setiap kali subscriber anda subscribe emel mereka melalui Link Affiliate anda, SJP3.0 akan terus capture ID Affiliate anda untuk dimasukkan secara automatik di dalam siri email follow up.
  • Sistem akan menghantar email follow up secara berkala, dan apabila prospek baca emel tersebut dan mereka berminat untuk membeli produk yang ditawarkan, maka anda layak untuk terima komisyen. Kerana pautan yang ada di dalam emel mengandungi ID Affiliate anda.

OVERVIEW

Description here

Akses Di Sini »

TRAINING 1

Description here

Akses Di Sini »

TRAINING 2

Description here

Akses Di Sini »

TRAINING 3

Description here

Akses Di Sini »

TRAINING 4

Description here

Akses Di Sini »

TRAINING 5

Description here

Akses Di Sini »