TAWARAN PRA-RAMADHAN

"Dah Ready Preparation Untuk Puasa & Raya?"

Kalau belum, baca halaman ini sehingga habis. Mana tau boleh bantu anda jana income extra untuk standby raya nanti kan.

Memperkenalkan..

"Video Case Study RM10k Ticer Faz Edisi Cari Duit Raya"

Salam sejahtera.

Hai, nama saya Ticer Faz. Isteri kepada De Amirul.

Screenshot di bawah ialah hasil daripada strategi yang Ticer Faz gunakan pada tahun lalu, sebelum puasa, sewaktu puasa, dan selepas raya.

Sehingga kini, walaupun Ticer Faz tidak lagi mempraktikkan strategi ini, orang masih mencari beliau untuk mendapatkan produk daripada beliau.

Ticer Faz telah menggunakan strategi ini dalam dua jenis bisnes beliau, iaitu bisnes makanan dan juga bisnes skin care.

Dan ada juga sedikit barangan daripada shopee. Alhamdulillah, membuahkan hasil..

"Apa Sebenarnya Yang Ticer Faz Buat Ni?"


Waktu itu.. Ticer Faz sedang mengalami fasa kejatuhan dalam bisnes..

Dalam akaun bank, tinggal beberapa ratus je lagi. Waktu tu, dah nak dekat puasa. Lagi lah nak pakai duit sebab nak standby untuk raya. Macam-macamlah nak kan nak guna duit.

Jadi, waktu tu Ticer Faz pun memang struggle. Macam-macam bisnes buat sebab nak dapatkan rentak semula.

Ada juga belajar dekat luar, tapi Ticer Faz tak pandai lah hal-hal teknikal macam fb ads tu. Ticer Faz memang tak reti lah.

Nak di jadikan cerita.. Ticer Faz pun mula menjual barang-barang Shopee.

Tapi bukan menjual kat sana tau. Ticer hanya ambil barang di sana, tapi jual semula dalam FB. Untung banyak sikit. Huhu..

Waktu tengah rancak perah otak apa jalan untuk tukar barang jadi duit, Ticer Faz pun "terjumpa" strategi mudah ini.

Caranya mudah, simple, dan perlu buat sahaja berulang kali, tanpa menggunakan iklan berbayar.

Alhamdulillah, berjaya dapatkan customer tanpa perlu bersusah payah sangat. Rata-ratanya customer dah tahu harga, dan oleh sebab itu, ramai yang contact Ticer Faz, terus nak beli barang daripada Ticer.

Jadi.. Ticer Faz dah videokan case study RM10k ini dan dimasukkan ke dalam membership seperti dalam gambar di atas.

InsyaAllah memang berhajat nak tambah video lagi supaya dapat bantu anda semua untuk betul-betul standby duit raya nanti khususnya.

Oh, ini salah seorang student yang dah take action dengan ilmu dalam Case Study Ticer Faz ni.

Nampak gaya macam nak kalah result ticer je ni.

Puasa pun belum lagi ni. Huhu.. 🙂

Kalau sis ni boleh, anda pun mesti boleh juga. Tak rugi apa pun sebab tak keluarkan kos modal duit pun...

Berapa Harga Untuk Dapatkan Video Ticer Faz Ini?


Jangan bimbang kerana ticer faz ada berita baik buat anda!

Disebabkan ticer faz nak bantu anda buat duit menjelang raya ini, ticer ada offer istimewa.

Anda hanya perlu bayar RM100 RM70 sahaja!

Ya, anda hanya perlu bayar RM70 sekali untuk memesan Video Casestudy 10K Ticer Faz (Edisi Raya) ini.

Bukan itu sahaja.

Untuk jadikan pelaburan anda ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi video bonus Special berikut:

Ini result terbaru salah seorang yang dah cuba aplikasikan strategi Ticer Faz..

MENARIK KAN?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan BONUS BEST ni kan?

Percaya cakap ticer.. Dengan pakej yang anda beli ni, silap-silap anda dapat lebih dari duit yang anda keluarkan.

Jadi, alang-alang anda dah jumpa video casestudy 10K dan Bonus ini, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik dan bonus ini ditarik semula!

Ingat, ini merupakan tawaran PRA-RAMADHAN!

Anda hanya perlu bayar RM100 RM70 untuk belajar strategi Ticer Faz.

Upgrade Tempahan Anda (Optional!)

Sebelum anda buat tempahan video Ticer Faz ini, ticer ada tawaran tambahan buat anda.

Tawaran ini khas buat anda yang ingin optimumkan lagi jualan anda melalui online ini, ticer faz sarankan agar anda luangkan masa menonton Video Panduan Pattern Interrupt dari suami ticer sendiri, iaitu De Amirul ini.

Video ini beliau buat khas untuk kongsikan strategi "MENCURI" perhatian pelanggan untuk deal dengan anda berbanding pesaing anda!

Ape benda tu Pattern Interrupt?


Untuk memudahkan pemahaman anda, Ticer Faz akan gunakan bahasa santai-santai supaya anda lebih jelas & faham..

Ticer bahasakan Pattern Interrupt sebagai "PI" ye kat sini.

Ia adalah "Pemecah Situasi" ataupun dengan kata lain pemecah keadaan yang sudah biasa dilalui oleh seseorang ataupun sekelompok orang.

Omaigoddd susah nya nak explain. Dia macam ni la ea, Ticer Faz bagi contoh terus.

Katakan lah ticer Faz ni bos anda kat office. Dan anda masuk meeting dengan saya. Biasanya saya pakai baju formal, pakai kemeja, pakai tie, pakai suit dan seangkatan dengannya time meeting dengan anda.

Dan kadang dalam meeting tu ada time anda sampai mengantuk sebab bosan dengar saya bebel. Biasa alami situasi ni?

Tiba-tiba ada satu hari lain tu, saya meeting dengan anda, saya masuk hall meeting dengan pakai tshirt warna pink, pakai seluar pelikat pants dan bercakap pun santai-santai tanpa bebel kat anda.

Apa jadi kat anda? Pelik kan? Ada rasa ngantuk ke? Anda bahkan akan lagi fokus kat saya. Saya tiba-tiba jadi centre of attention. Dan waktu tu saya dah berjaya grab fokus dan emosi anda, INSTANTLY.

Lain daripada tabiat biasa yang anda hadap kan? Itu lah dia Pattern Interrupt. Macam saya cakap tadi, skop bendalah ni sangat luas.

Faham ke ni? Macam tak faham je. Huhu.. Meh saya tunjuk result hasil daripada aplikasi konsep PI ni ye.

Ini adalah post menjual saya.

Hanya dengan menggunakan FB profile saya sahaja, Alhamdulillah berjaya menghasilkan respons positif seperti di atas.. Jumlah komen tersebut termasuk dengan reply saya ya.. oh, ada juga post di group fb sy, tapi mereka semua adalah orang yang sama di wall FB saya juga 🙂

Dan jangan terkejut, dengan aplikasi PI juga berjaya memberikan sales yang boleh kata agak lumayan. Lihat gambar di bawah ini. Kempen ini saya tidak menggunakan FB ADS langsung tau.. FREE MARKETING je.

Ok lah kan.. Result ini mungkin tak sama yang bakal anda dapat, tapi kalau dapat tolong tingkatkan conversion sales anda lebih daripada yang anda dapat sekarang, pun ok kan?

Saya tak suka hype dan juga overclaim sebab saya tahu penghasilan setiap individu adalah berbeza. Bergantung dengan rezeki masing-masing, usaha masing-masing dan kefahaman terhadap method ini.

Cuma.. Macam saya cakap tadi, kalau dapat extra RM hasil daripada take action menggunakan ilmu dalam Panduan Pattern Interrupt Profit ini, ok jugak kan?

Jom tengok post-post lain yang saya aplikasikan ilmu PI ini ye..

Di fanpage boleh.. Di profile pun boleh. Di group fb pun boleh tau..

Ada yang banyak komen, ada yang banyak share, tapi ada yang banyak komen sahaja tapi tak banyak share..

Macam yang ni, tak berapa banyak share macam post tadi. Tapi capai la jugak 172 share..

Dan ini share daripada real person, orang yang betul-betul wujud di FB. Bukannya guna servis share ke apa ke tau..

Erm.. Ada banyak lagi lah.. Tapi cukup dulu lah yang ini..

Eh kejap, kita tengok RESULT student saya yang apply method ini dalam FB mereka.. Alhamdulillah, mereka pun dapat result yang memuaskan!

Ini sorang lagi..

Ini dia repeat sekali lagi dekat post lain..

Yang ini dia cuba promote produk lain pula.. Nampak? Bila dah faham ilmu dalam panduan ini, boleh ulang berkali-kali. Sales pun berulang-ulang kali dapat. Bukan sekali je tau 🙂

Tapi Nak Buat Apa Dengan Komen Banyak-Banyak Ni?


Laa.. Tukar mereka kepada PEMBELI anda la 🙂

Ini contohnya.. Reply komen mereka, untuk Wasap anda, close sale kat sana. Ataupun beri link ke website anda, biar website yang tolong close sale untuk anda. Mana-mana pun tak kisah, janji produk anda terjual. Kan..?

Seronok tak dapat berpuluh-puluh wasap minta nak buat bayaran macam kat atas? Macam salah soalan pulak kan saya tanya ni. Huhu 🙂

Berapa Harga Panduan "Pattern Interrupt Profit"?


Anda akan belajar "konsep" dan strategi Pattern Interrupt untuk bisnes online anda, di FB khususnya.

  • Durasi lebih daripada 2 jam. Terdapat step by step bagaimana nak "design" gambar mengikut konsep Pattern Interrupt - De Amirul.
  • Akan ada video update v2.0.. Untuk bantu anda lebih faham dengan methodology strategi PI ini.
  • Tak perlu bayaran tambahan.. Anda tidak perlu buat apa-apa bayaran tambahan untuk versi update nanti.

Untuk dapatkan video Pattern Interrupt ini, anda hanya perlu tambah serendah RM200 RM80 sahaja!

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM150 untuk anda miliki Video Casestudy 10K Ticer Faz beserta Video Pattern Interrupt ini.

Klik salah SATU butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Pakej Standard
RM 70
Video Casestudy 10K Ticer Faz
 
 
Pakej Upgrade!
RM 150
Video Casestudy 10K Ticer Faz
Video Pattern Interrupt Profit