"Mari Saya Tunjukkan Sistem Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Pasif Melalui Affiliate!"


Kiraan sales saya untuk Sistem Jualan Pro sehingga hari ni cecah dah RM20k untuk 3 bulan sahaja.

Walaupun minggu ni agak busy sedikit, tapi pasif income masih dapat tu.. Best affiliate ni sebab bila kita busy, keje sistem ni tetap jalan.

Sistem ni dah ada 12 produk, so kerja follow up dan close sales yang tak penah jemu dibuat oleh sistem sendiri!

Pn. Salena
Pn. Salena Entreprenuer

Setakat aku join SJP ni, aku cuma mampu tarik 50 leads sahaja. Tak banyak. Tapi Alhamdulillah dengan 50 email list tu, Allah SWT dah berikan aku lebih RM500 komisen.

Aku rekmen rakan-rakan yang belum pernah merasai nikmatnya pasif income camni untuk join SJP. Keluar modal rendah tapi diberikan satu sistem lengkap affilliate + email marketing yang jauh lagi mahal. Mungkin cecah 1K kot.

Join SJP ni korang perlu push hard untuk tarik sebanyak mungkin trafik je. Tugas-tugas berat seperti setup autoresponder + close sale + email follow up semua korang serahkan kepada sistem SJP untuk settlekan.

Redhuan Hezany
Redhuan Hezany Entreprenuer

Hai perkenalkan, nama saya Rahman Basri.

Untuk pengetahuan anda, saya dah jalankan bisnes online sejak 2009 lagi.

Mula-mula meniaga dulu, saya cuma menjual melalui Forum online dengan menyewa iklan banner & post thread berbayar..

Masa tu Facebook masih belum famous lagi di Malaysia. Social media yang ada masa tu hanyalah Friendster & MySpace.

Memang tak dinafikan ketika itu nak hasilkan 1 unit jualan produk agak sukar. Lebih-lebih lagi jika anda adalah orang baru (newbie) yang ramai tak kenal dan tak percaya lagi.

Pernah beberapa kali iklan saya di 'reject' oleh admin forum kerana buat tanpa ikut etika yang betul. Kadangkala perkara tersebut mematikan semangat nak buat duit melalui internet.

Kemudian saya cuba pula menjual produk international melalui Youtube & Forum di luar negara.

Namun selepas beberapa bulan mencuba, masih belum mendatangkan sebarang hasil. Saya dapati mungkin ia bukan passion saya.

Lagi satu.. bila menjual produk di market international, kita kenalah tahu menulis dalam bahasa inggeris.

Saya ni jenis tak mahir nak menulis copywriting dalam bahasa inggeris.

Kalau nak upah freelancer untuk hasilkan copywriting dalam BI, kos nya agak mahal, untung belum pasti lagi!

Sampai satu tahap, saya terpaksa beli dan beli lagi panduan-panduan cara buat duit di internet yang lebih mudah.

Cuma satu je, bila dah banyak sangat panduan yang dibeli, saya jadi blur nak mulakan yang mana satu dulu.

Semua ilmu yang saya peroleh daripada setiap panduan tu memang berguna, tapi saya stuck nak start dari mana.

Setelah hampir setahun berlalu..

Dan selepas cuba pelbagai kaedah untuk cari cara nak buat duit di internet dengan cara yang lebih murah.

Akhirnya saya temui formula & cara bagaimana nak menjual dengan lebih praktikal. Tanpa perlu hasilkan produk sendiri.

Semuanya anda boleh lakukan sendiri dari rumah saja. Memang mudah dan jimat!

Duduk dirumah, buka laptop.. tak perlu jumpa orang..

Lebih bebas tanpa kongkongan, nanti saya kongsikan..

Beberapa orang kenalan saya pun, bila saya tunjuk bagaimana untuk duplicate 'SISTEM' yang saya gunakan..

Ada yang berjaya hasilkan RM4000 dalam tempoh 2 minggu, ada yang buat lebih RM7k tanpa sebarang kos.. Bahkan ada yang dah buat lebih RM100,000 tanpa perlu jual produk sendiri!

Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!

Mahmud Roslan
Mahmud Roslan Internet Marketer

Jadi siapa cakap kalau takda produk sendiri tak boleh buat income lumayan melalui internet?

Tak mustahil untuk anda juga jana pendapatan lumayan jika anda menggunakan sistem yang betul dan berkesan.

Hari ini saya bercadang untuk bantu dan memudahkan anda jana komisyen lumayan secara pasif!

Saya dah buatkan satu sistem khas yang lengkap untuk anda!

Memperkenalkan..

Sistem Jualan Pro
(Edisi 4.0!)

Sistem Jualan Pro (SJP) telah dilancarkan pada 2013. Dan sehingga kini ia telah beroperasi hampir 6 tahun. Alhamdulillah. Dalam tempoh tersebut, lebih 1,000+ ahli VIP yang telah menggunakan sistem ini.

Alhamdulillah, SJP telah membantu ramai usahawan internet baru menjana pendapatan 4-5 angka tambahan ke akaun bank mereka melalui Affiliate Marketing.

Lihat sebahagian feedback dan testimoni ahli VIP kami:

Komisyen saya meningkat ke RM3019.00 dalam masa cuma 3 hari! Cara mudah, promosi sekali, then sistem follow up akan menjadi ejen jualan kita!

Razif
Razif Usahawan Internet

Alhamdulillah, setakat ni jumlah komisyen affiliate yang saya berjaya terima daripada sistem ini adalah RM3,798.

Komisyen ini hanya sebahagian kecil sahaja, kerana saya lebih banyak menjana pendapatan daripada jualan produk saya sendiri.

Wahi Abd Rashid
Wahi Abd Rashid Green Matrix

SJP 4.0 - adalah Sistem Jualan Pro versi terbaru 2019. 

Sistem ini secara ringkasnya adalah sistem yang boleh bantu anda jana pendapatan pasif melalui affiliate marketing.

Di mana, anda hanya perlu lakukan promosi terhadap webkhas untuk mengumpul email prospek sahaja.

Kemudian, sistem ini yang akan lakukan follow up dan close sale terhadap prospek tersebut melalui siri emel. Apabila prospek membeli mana-mana produk yang dipromosikan melalui emel, maka anda akan terima komisyen.

Sistem telah di 'upgrade' kepada sistem yang lebih stabil dan mesra pengguna.

Modul pembelajaran juga telah ditambahbaik, sesuai dengan perubahan beberapa marketing tools yang ada di pasaran.

SJP ini adalah peluang terbaik untuk anda mulakan Bisnes Internet anda, tanpa perlu ada produk sendiri!

Potensi sistem ini sangat besar.

Kerana apabila anda gunakan sistem ini, anda mampu automasikan hampir 90% proses jualan anda.

Jika selama ini anda telah laburkan banyak duit anda untuk beli pelbagai ebook, video atau hadir seminar yang menerangkan cara buat duit di internet, tapi sehingga kini masih tak jelas apakah sebenarnya kaedah yang benar-benar proven dan evergreen..

Hari ini, saya akan dedahkan kepada anda KUNCI sebenar kebanyakan usahawan internet berjaya buat duit lumayan dengan sangat mudah.

Mungkin anda pernah dengar tentang perkara yang bakal saya kongsikan ini, namun percayalah ini adalah formula yang mereka tak mahu ramai orang menguasainya..

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina email list (senarai emel) secara automatik.

Jika anda tidak tahu, email list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan.

Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa.

Dan hasilnya? Anda akan dapat keuntungan hasil daripada jualan produk-produk tersebut!

Secara ringkasnya, gambar rajah di atas menunjukkan bahawa apabila anda mahu menjual sesuatu produk di internet (sama ada ebook, barangan, produk kesihatan, insuran, kereta terpakai atau apa sahaja)..

Pertama anda perlu dapatkan maklumat Nama, Emel atau No Telefon bakal pelanggan untuk anda hubungi dan seterusnya membuat jualan lebih mudah.

Tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah.

Nak siapkan produk untuk dijual, nak bina website yang boleh kumpul list, nak langgan sistem email autoresponder, nak tulis email follow up secara konsisten, nak close sale prospek...

Semua ini perlukan masa, idea, tenaga dan banyak kos.

Sebab itulah, sekarang ini saya telah bangunkan satu sistem yang dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP) yang bertujuan menjadi 'SHORTCUT' untuk membantu anda menghasilkan income dengan membina email list dan menjual produk affiliate.

Dengan SJP, anda sudah tidak perlu lakukan semua perkara teknikal yang memeningkan kepala.

Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Sistem Jualan Pro Ini?

Untuk memudahkan pemahaman anda, jom lihat bagaimana SJP ini boleh membantu anda buat duit melalui internet:

  • Sistem telah sediakan satu webpage khas untuk mengumpul senarai email prospek.
  • Tugas anda hanya fokus untuk tarik trafik ke webpage tersebut, dan selebihnya anda serahkan kepada SJP untuk melakukan follow up dan close sales kepada prospek yang anda telah bawa.
  • Anda berpeluang untuk jana komisyen dari pelbagai produk yang dipromosikan melalui sistem.
  • Ini kerana setiap kali prospek anda subscribe emel mereka melalui webpage tersebut, SJP akan terus capture 'ID khas' anda untuk dimasukkan secara automatik di dalam siri email follow up.
  • Sistem akan menghantar email follow up secara berkala, dan apabila prospek baca emel tersebut dan membeli produk yang ditawarkan, maka anda dapat komisyen.
  • Ini kerana pautan yang ada di dalam setiap email follow up akan mengandungi 'ID khas' anda.

Oleh itu secara teknikalnya..

Setiap emel follow up yang dihantar dari SJP akan berpotensi menghasilkan duit untuk anda!

Tugas anda juga menjadi lebih mudah kerana anda hanya perlu mempromosi Link webpage khas anda.

Dan apabila ada prospek yang subscribe emel mereka di web tersebut, mereka akan di follow up secara automatik dengan email yang siap sedia di dalam SJP.

Jika mereka memesan mana-mana produk affiliate yang dipromosikan, anda akan menerima komisyen secara pasif.

Jadi, Dengan Melanggan SJP 4.0, Apa Yang Anda Bakal Peroleh?


Webreplika (Squeeze Page) Khas


  • Webreplika (atau squeeze page) ini bertujuan untuk membina email list prospek anda, iaitu mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan.
  • Anda akan menerima webreplika khas yang dah pun siap sedia untuk digunakan. Yang menariknya, anda tidak perlu pening kepala untuk setup perkara teknikal kerana anda akan diberikan 'Link' khas untuk anda promosikan webreplika tersebut untuk mengumpul list.
  • Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) ke webreplika ini. Saya akan tunjukkan kepada anda beberapa teknik membawa trafik dengan lebih mudah!

Komisyen Affiliate (Pasif!)


  • Apa yang paling menarik melalui sistem ini, anda berpeluang untuk jana komisyen secara pasif.
  • Apabila prospek yang anda telah bawa ke webreplika tadi membuat pembelian terhadap mana-mana produk yang dipromosikan, maka anda akan terima komisyen.
  • Anda dapatkan prospek, kemudian serahkan selebihnya kepada SJP untuk hasilkan jualan buat anda!

Manual Promosi Step-by-Step!


  • Untuk memudahkan pemahaman anda, anda juga akan diberikan panduan tutorial langkah demi langkah untuk membantu anda mempromosikan Link Webreplika anda.
  • Anda akan dibekalkan dengan ayat & gambar iklan yang anda boleh terus gunakan. Anda jimat masa & tenaga. Anda boleh terus copy & paste atau ubahsuai mengikut kreativiti anda!
  • Ayat & gambar iklan telah terbukti berkesan menarik trafik yang berkualiti ke webreplika.

Anda Rasa Mustahil & Tak Tahu Menjual Melalui Internet?

Saya tahu apa yang anda fikirkan..

Inilah sebabnya mengapa saya perkenalkan Sistem Jualan Pro. Anda tidak perlu mahir segala perkara teknikal & kritikal.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah promosi Link webreplika anda dan biarkan sistem ini jalankan tugas seterusnya untuk anda!

Lebih 80% orang yang baru bermula dari bawah akan gagal di internet.

Sebab itulah saya mahu anda ambil peluang dengan menggunakan Sistem Jualan Pro ini untuk mula buat duit melalui internet.

Saya telah 'simplify' kan sistem ini supaya orang biasa juga boleh jana sekurang-kurangnya tambahan 4-5 angka sebulan. Insyaallah.

Alhamdulillah, dah terima komisyen sebanyak RM818.00 dalam tempoh 2 minggu langgan Sistem Jualan Pro.

Sistem Jualan Pro bukan hanya memberi peluang untuk menjana pendapatan sampingan 4-5 angka sebulan, tetapi juga memberikan produk-produk yang berkualiti yang dapat memberikan ilmu yang bernilai untuk hidup anda!

Terima kasih kepada Tuan Rahman yang banyak berkongsi ilmu melalui produk-produk yang dihasilkan.

Shaharul Hisham
Shaharul Hisham Internet Marketer

Berapa Harga Untuk Langgan Sistem Jualan Pro Ini?

Jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Jika nak saya bantu anda buat duit melalui internet, hari ini saya ada offer istimewa.

Anda hanya perlu bayar RM297 RM50 sahaja!

Ya, anda hanya perlu bayar RM50 sekali untuk memesan Sistem Jualan Pro ini.

Bukan itu sahaja.

Untuk jadikan pelaburan anda ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 2 Bonus Special berikut:

shadow-ornament

Bonus Special #1:
Seni Facebook Group

shadow-ornament

Panduan ini akan bantu anda dapatkan pelawat dengan mudah melalui Facebook group secara percuma.

  • Bagaimana menggunakan kaedah pemasaran percuma di Facebook group yang boleh bantu anda kumpul lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda!
  • Strategi praktikal mengumpul 20-50 prospek setiap hari secara percuma melalui Facebook group!
  • Langkah demi langkah bagaimana menggunakan Facebook group dengan lebih berkesan.

'Seni Facebook Group' ini adalah antara strategi zero cost marketing yang saya belum pernah kongsikan dengan sesiapa lagi. Dan, saya ada bercadang untuk jualkan panduan ini dengan harga RM100 kelak.

Tapi anda sangat bertuah hari.. Dengan melanggan SJP, anda juga bakal mengetahui strategi zero cost dan miliki panduan ini secara percuma!

shadow-ornament

Bonus Special #2:
Komisyen Pasif 2-Peringkat

shadow-ornament

Sebagai pelanggan Sistem Jualan Pro, anda juga diberikan hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini beserta beberapa lagi produk digital lain dan menjana komisyen lumayan 2 peringkat secara pasif. (Ini bukan MLM)

Inilah peluang terbaik untuk anda jana lebih banyak komisyen melalui sistem ini!

Lihat contoh ilustrasi komisyen 2-level:

Maksudnya, sebagai pelanggan SJP anda berpeluang untuk jana komisyen secara aktif & pasif.

Komisyen seperti ini yang jarang ditawarkan oleh mana-mana program affiliate lain di luar sana.

Jika anda perasan, kebanyakan program affiliate yang ada cuma menawarkan komisyen secara ONE TIME, iaitu 1-level sahaja.

Dengan konsep komisyen 1-level, anda mungkin boleh buat komisyen yang banyak, tapi tidak konsisten.

Contohnya, bulan lepas anda mungkin boleh hasilkan sehingga RM10,000. Tapi bulan ini mungkin tak sampai RM1,000 pun!

Inilah kelemahan yang ada pada program affiliate yang beri komisyen 1-level. Anda cuma dibayar secara one time, sekali sahaja.

Ini menyebabkan anda sangat sukar untuk jana komisyen secara konsisten setiap bulan.

Justeru, kelebihan sebagai pelanggan SJP, anda boleh jana pendapatan secara konsisten melalui affiliate,kerana saya SJP dilengkapi dengan sistem affiliate yang boleh beri anda peluang untuk jana komisyen sehingga 2-level.

Ini contoh kira-kira komisyen 2-level:

Peringkat 1:
Komisen RM40 setiap jualan daripada anda. Sebagai contoh, anda menjual kepada 100 orang sebulan, anda mendapat RM40 x 100 = RM4,000 sebulan tanpa berpeluh!

Peringkat 2:
Komisen RM20 setiap jualan daripada ahli peringkat 2 anda. Katakan sejumlah 100 orang lagi membeli melalui affiliate level 2 anda, maka komisyen tambahan anda ialah RM20 x 100 = RM2,000 sebulan secara pasif.

(Ini hanya untuk contoh 1 jenis produk sahaja. Di dalam marketplace Sistem Jualan Pro, ada pelbagai produk yang boleh dipromosikan oleh ahli SJP!)

Minggu ke-3 selepas melanggan Sistem Jualan Pro. Saya dah mula kurangkan promosi, Facebook ads pun dah beberapa hari pause.

Tapi dengan kelebihan SJP yang memberi komisyen sehingga 2 level, komisyen terkini saya RM7505.50!

Kebanyakan komisyen dari level 2. 🙂

Naimah
Naimah Internet Marketer

Ini menunjukkan sistem affiliate 2-level memang telah terbukti menghasilkan komisyen secara pasif & lumayan.

Jika anda buat kira-kira, harga BONUS di atas jika anda nak beli berasingan sudah melebihi RM100. Tapi hari ini, dengan melanggan Sistem Jualan Pro.. kesemua bonus di atas diberikan percuma buat anda!

MENARIK KAN?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan BONUS BEST ni kan?

Percaya cakap saya.. Dengan pakej yang anda beli ni, silap-silap anda dapat lebih dari duit yang anda keluarkan.

Jadi, alang-alang anda dah jumpa SJP dan Bonus Eksklusif ini, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik dan bonus ini ditarik semula!

shadow-ornament

Harga Istimewa
RM297 RM50 Sahaja!

shadow-ornament

Ya. Anda hanya perlu bayar RM50 sekali untuk memesan Sistem Jualan Pro ini beserta dengan bonus di atas!

Pelaburan ini adalah sangat rendah berbanding dengan kos untuk anda hasilkan produk, email follow up, web design, hosting, autoresponder, dan lain-lain.

Upgrade (Optional)

Khas buat anda yang ingin optimumkan lagi jualan anda melalui Sistem Jualan Pro ini, saya sarankan agar anda luangkan masa belajar membina email list secara intensif melalui program online, 21 Hari Kumpul List saya berikut:

Program 21 Hari Kumpul List

Antara MODUL yang saya ajarkan di dalam program ini ialah:

Untuk pengetahuan anda, Program 21 Hari Kumpul List sebelum ini dijual dengan harga RM297, tapi hari ini jika anda UPGRADE tempahan anda, anda akan dapat akses ke program ini dengan harga lebih jimat!

Selepas belajar dengan Tuan Rahman Basri, pada tahun pertama saya terus kumpul email list seperti yang ditunjukkan oleh beliau sehingga saya mampu menjana 5 angka dan ketika itu hampir RM80,000!

Pada tahun berikutnya, dengan email list yang saya kumpul, saya berjaya hasilkan pendapatan sehingga RM100,000 ke RM200,000 dalam bidang hartanah.

Saufi Karim
Saufi Karim Pelabur Hartanah

Untuk satu projek online saya bersama Tuan Rahman Basri, kami berjaya kumpul lebih 700+ email list. Daripada list tersebut kami telah jana lebih RM24,000+ dalam tempoh kurang daripada 30 hari. Dan dengan list yang sama, kami hasilkan tambahan RM5,000+ untuk promosi selama 7 hari sempena awal Ramadhan ini!

Ahmad Munawwar
Ahmad Munawwar Usahawan Internet

 

Untuk dapatkan akses ke program 21 hari kumpul list ini, anda hanya perlu tambah serendah RM297 RM100 sahaja!

 

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM150 untuk anda miliki Sistem Jualan Pro beserta pakej upgrade ini.

Klik salah SATU butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Sistem Jualan Pro
RM 50
Sistem Jualan Pro 4.0
 
Sistem Jualan Pro (Upgrade!)
RM 150
Sistem Jualan Pro 4.0
Program 21 Hari Kumpul List

FAQ

Soalan lazim tentang Sistem Jualan Pro 4.0.

  • Q.Siapa yang sesuai gunakan sistem ini?

    A.Sistem ini saya lancarkan sejak 2013 lagi dan ia adalah satu projek long term saya untuk bantu lebih ramai orang untuk buat duit tambahan sekurang-kurangnya RM1k – RM10k setiap bulan secara pasif.

    Jadi, jika anda mempunyai impian untuk ada duit tambahan secara pasif, maka anda sesuai untuk gunakan sistem ini.

  • Q.Berapa yuran langganan Sistem Jualan Pro ini?

    A.Harga langganan asal sistem ini ialah RM297.

    Namun terkini pihak kami berbesar hati untuk berikan pilihan tawaran harga yang lebih rendah bagi anda yang masih belum lagi melanggan SJP 4.0.

    Ini bertujuan untuk membuka peluang lebih ramai orang untuk mencuba sendiri sistem ini dan mula buat duit secara pasif melalui affiliate.

    Harga ini akan berubah mengikut waktu. Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh access kepada membership area dan updates untuk seumur hidup.

  • Q.Saya agak berminat dengan SJP, tapi saya kurang faham cara sistem ni berfungsi. Macamana cara sistem ini boleh dapat duit. Boleh terangkan dengan cara yang lebih mudah difahami?

    A.Sistem ni dah sediakan beberapa webkhas (squeeze page) untuk collect email prospek.

    Sebagai pelanggan SJP, tugas anda hanya perlu mempromosikan webkhas ini untuk kumpul seramai mungkin email prospek.

    Kemudian, SJP akan lakukan follow up terhadap semua emel prospek tersebut dan tawarkan beberapa produk affiliate kepada mereka. Jika mereka membeli mana-mana produk yang dipromosikan melalui emel tersebut, maka anda akan mendapat komisyen.

  • Q.Saya tak reti nak buat promosi untuk kumpul emel. Adakah turut disediakan tutorial untuk saya lakukan promosi?

    A.Ya. Di ruangan ahli, pihak kami ada menyediakan panduan bagaimana untuk melakukan promosi bagi tujuan mengumpul emel. Anda boleh rujuk ruangan ahli untuk penerangan lanjut kelak.

  • Q.Jika saya langgan SJP, adakah ia memberi jaminan dan akan membuahkan hasil? Saya seorang surirumah yang sememangnye zero dengan sistem internet ni, tapi saya punya impian ingin hidup selesa macam orang lain yang berjaya.

    A.Sebenarnya cepat atau lambat anda buat duit melalui SJP ini adalah bergantung kepada usaha dan rezeki masing-masing.

    Apa yang anda boleh buat ialah dengan berusaha bersungguh-sungguh dan selebihnya kita serah kepada Allah yang beri rezeki.

    Sistem ini adalah sebagai platform untuk mulakan bisnes secara online sahaja. Saya ada tunjuk panduan cara guna sistem ini dan bagaimana nak jana pendapatan.

    Alhamdulillah, ketika ini jumlah komisyen yang berjaya dihasilkan oleh pelanggan SJP sudah pun melebihi RM100,000!

  • Q.Selepas saya melanggan SJP, boleh saya tahu berapa kos tambahan lain yang diperlukan untuk saya mula buat duit?

    A.Biasanya untuk mengumpul dan menghantar emel, anda perlu melanggan sistem email autoresponder (kos langganan sekitar USD15, iaitu lebih kurang RM60 sebulan).

    Namun disebabkan SJP ini yang akan menguruskan kesemua proses follow up dan close sale terhadap prospek anda, maka anda sudah tidak perlu melanggan autoresponder lagi.

    Anda serahkan sahaja kerja follow up kepada SJP.

    Anda dah boleh jimat duit anda kerana anda hanya perlu fokus untuk mengumpul emel prospek sahaja.

    Jadi kos anda hanya pada marketing (promosi).

    Jika anda menggunakan kaedah promosi berbayar seperti di Facebook Ads, saya sarankan agar anda bermula dengan budget serendah RM10 – RM50 sehari.

    Namun untuk permulaan, jika anda masih tiada modal iklan, boleh mulakan dengan kaedah promosi percuma dahulu. (Tutorial cara promosi ini ada diterangkan di dalam ruangan ahli & group support).

  • Q.Ada Refund Policy tak?

    A.Ya ada. Saya mahu anda cuba sendiri sistem ini tanpa sebarang risiko.

    Jadi, saya beri tempoh 3 hari untuk anda mencuba sendiri sistem yang saya kongsikan ini, dan jaminan wang 100% anda dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan sistem ini dalam tempoh tersebut.

  • Q.Kalau saya tak faham dan perlukan bantuan?

    A.Jika anda mempunyai sebarang masalah tentang penggunaan sistem ini, selepas melanggan anda boleh hubungi saya di group telegram rasmi Sistem Jualan Pro.

    Saya dan ahli SJP lain akan cuba bantu jawab soalan anda.

Sistem Jualan Pro
RM 50
Sistem Jualan Pro 4.0
 
Sistem Jualan Pro (Upgrade!)
RM 150
Sistem Jualan Pro 4.0
Program 21 Hari Kumpul List