"Mari Saya Tunjukkan SISTEM Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Secara Pasif!"


Hai perkenalkan, nama saya Rahman Basri.

Untuk pengetahuan anda, saya dah jalankan bisnes online sejak 2009 lagi.

Mula-mula meniaga dulu, saya cuma menjual melalui Forum online dengan menyewa iklan banner & post thread berbayar..

Masa tu Facebook masih belum famous lagi di Malaysia. Social media yang ada masa tu hanyalah Friendster & MySpace.

Memang tak dinafikan ketika itu nak hasilkan 1 unit jualan produk agak sukar. Lebih-lebih lagi jika anda adalah orang baru (newbie) yang ramai tak kenal dan tak percaya lagi.

Pernah beberapa kali iklan saya di 'reject' oleh admin forum kerana buat tanpa ikut etika yang betul. Kadangkala perkara tersebut mematikan semangat nak buat duit melalui internet.

Kemudian saya cuba pula menjual produk international melalui Youtube & Forum di luar negara.

Namun selepas beberapa bulan mencuba, masih belum mendatangkan sebarang hasil. Saya dapati mungkin ia bukan passion saya.

Lagi satu.. bila menjual produk di market international, kita kenalah tahu menulis dalam bahasa inggeris.

Saya ni jenis tak mahir nak menulis copywriting dalam bahasa inggeris.

Kalau nak upah freelancer untuk hasilkan copywriting dalam BI, kos nya agak mahal, untung belum pasti lagi!

Sampai satu tahap, saya terpaksa beli dan beli lagi panduan-panduan cara buat duit di internet yang lebih mudah.

Cuma satu je, bila dah banyak sangat panduan yang dibeli, saya jadi blur nak mulakan yang mana satu dulu.

Semua ilmu yang saya peroleh daripada setiap panduan tu memang berguna, tapi saya stuck nak start dari mana.

Setelah hampir setahun berlalu..

Dan selepas cuba pelbagai kaedah untuk cari cara nak buat duit di internet dengan cara yang lebih murah.

Akhirnya saya temui formula & cara bagaimana nak menjual dengan lebih praktikal. Tanpa perlu hasilkan produk sendiri.

Semuanya anda boleh lakukan sendiri dari rumah saja. Memang mudah dan jimat!

Duduk dirumah, buka laptop.. tak perlu jumpa orang..

Lebih bebas tanpa kongkongan, nanti saya kongsikan..

Beberapa orang kenalan saya pun, bila saya tunjuk bagaimana untuk duplicate 'SISTEM' yang saya gunakan..

Ada yang berjaya hasilkan RM4000 dalam tempoh 2 minggu, ada yang buat lebih RM7k tanpa sebarang kos.. Bahkan ada yang dah buat lebih RM100,000 tanpa perlu jual produk sendiri!

Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!

Mahmud Roslan
Mahmud Roslan Internet Marketer

Walaupun tanpa perlu menjual produk sendiri, tetap berjaya hasilkan jualan cecah RM7489.00 secara online!

Pn. Salena
Pn. Salena Affiliate Marketer

Jadi siapa cakap kalau takda produk sendiri tak boleh buat income lumayan melalui internet?

Tak mustahil untuk anda juga jana pendapatan lumayan jika anda menggunakan sistem yang betul dan berkesan.

Hari ini saya bercadang untuk bantu dan memudahkan anda jana komisyen lumayan secara pasif!

Saya dah buatkan satu sistem khas yang lengkap untuk anda!

Memperkenalkan..

Sistem Jualan Pro
(Edisi 4.0!)

Sistem Jualan Pro (SJP) telah dilancarkan pada 2013. Dan sehingga kini ia telah beroperasi hampir 6 tahun. Alhamdulillah. Dalam tempoh tersebut, lebih 1,000+ ahli VIP yang telah menggunakan sistem ini.

Alhamdulillah, SJP telah membantu ramai usahawan internet baru menjana pendapatan 4-5 angka tambahan ke akaun bank mereka melalui Affiliate Marketing.

Lihat sebahagian feedback dan testimoni ahli VIP kami:

Komisyen saya meningkat ke RM3019.00 dalam masa cuma 3 hari! Cara mudah, promosi sekali, then sistem follow up akan menjadi ejen jualan kita!

Razif
Razif Usahawan Internet

Alhamdulillah, setakat ni jumlah komisyen affiliate yang saya berjaya terima daripada sistem ini adalah RM3,798.

Komisyen ini hanya sebahagian kecil sahaja, kerana saya lebih banyak menjana pendapatan daripada jualan produk saya sendiri.

Wahi Abd Rashid
Wahi Abd Rashid Green Matrix

SJP 4.0 - adalah Sistem Jualan Pro versi terbaru 2019. new-blinking

Sistem telah di 'upgrade' kepada sistem yang lebih stabil dan mesra pengguna.

Modul pembelajaran juga telah ditambahbaik, sesuai dengan perubahan beberapa marketing tools yang ada di pasaran.

SJP ini adalah peluang terbaik untuk anda mulakan Bisnes Internet anda, tanpa perlu ada produk sendiri!

Potensi sistem ini sangat besar.

Kerana apabila anda gunakan sistem ini, anda mampu automasikan hampir 90% proses jualan anda.

Jika selama ini anda telah laburkan banyak duit anda untuk beli pelbagai ebook, video atau hadir seminar yang menerangkan cara buat duit di internet, tapi sehingga kini masih tak jelas apakah sebenarnya kaedah yang benar-benar proven dan evergreen..

Hari ini, saya akan dedahkan kepada anda KUNCI sebenar kebanyakan usahawan internet berjaya buat duit lumayan dengan sangat mudah.

Mungkin anda pernah dengar tentang perkara yang bakal saya kongsikan ini, namun percayalah ini adalah formula yang mereka tak mahu ramai orang menguasainya..

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina email list (senarai emel) secara automatik.

Jika anda tidak tahu, email list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan.

Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa.

Dan hasilnya? Anda akan dapat keuntungan hasil daripada jualan produk-produk tersebut!

Secara ringkasnya, gambar rajah di atas menunjukkan bahawa apabila anda mahu menjual sesuatu produk di internet (sama ada ebook, barangan, produk kesihatan, insuran, kereta terpakai atau apa sahaja)..

Pertama anda perlu dapatkan maklumat Nama, Emel atau No Telefon bakal pelanggan untuk anda hubungi dan seterusnya membuat jualan lebih mudah.

Tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah.

Nak siapkan produk untuk dijual, nak bina website yang boleh kumpul list, nak langgan sistem email autoresponder, nak tulis email follow up secara konsisten, nak close sale prospek...

Semua ini perlukan masa, idea, tenaga dan banyak kos.

Sebab itulah, sekarang ini saya telah bangunkan satu sistem yang dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP) yang bertujuan menjadi 'SHORTCUT' untuk membantu anda menghasilkan income dengan membina email list dan menjual produk affiliate.

Dengan SJP, anda sudah tidak perlu lakukan semua perkara teknikal yang memeningkan kepala.

Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Sistem Jualan Pro Ini?

Untuk memudahkan pemahaman anda, jom lihat bagaimana SJP ini boleh membantu anda buat duit melalui internet:

  • Sistem telah sediakan satu webpage khas untuk mengumpul senarai email prospek.
  • Tugas anda hanya fokus untuk tarik trafik ke webpage tersebut, dan selebihnya anda serahkan kepada SJP untuk melakukan follow up dan close sales kepada prospek yang anda telah bawa.
  • Anda berpeluang untuk jana komisyen dari pelbagai produk yang dipromosikan melalui sistem.
  • Ini kerana setiap kali prospek anda subscribe emel mereka melalui webpage tersebut, SJP akan terus capture 'ID khas' anda untuk dimasukkan secara automatik di dalam siri email follow up.
  • Sistem akan menghantar email follow up secara berkala, dan apabila prospek baca emel tersebut dan membeli produk yang ditawarkan, maka anda dapat komisyen.
  • Ini kerana pautan yang ada di dalam setiap email follow up akan mengandungi 'ID khas' anda.

Oleh itu secara teknikalnya..

Setiap emel follow up yang dihantar dari SJP akan berpotensi menghasilkan duit untuk anda!

Tugas anda juga menjadi lebih mudah kerana anda hanya perlu mempromosi Link webpage khas anda.

Dan apabila ada prospek yang subscribe emel mereka di web tersebut, mereka akan di follow up secara automatik dengan email yang siap sedia di dalam SJP.

Jika mereka memesan mana-mana produk affiliate yang dipromosikan, anda akan menerima komisyen secara pasif.

Jadi, Dengan Melanggan SJP 4.0, Apa Yang Anda Bakal Peroleh?


Webreplika Khas


  • Webreplika (atau webpage) ini bertujuan untuk membina email list prospek anda, iaitu mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan.
  • Anda akan menerima webreplika khas yang dah pun siap sedia untuk digunakan. Yang menariknya, anda tidak perlu pening kepala untuk setup perkara teknikal kerana anda akan diberikan 'Link' khas untuk anda promosikan webreplika tersebut untuk mengumpul list.
  • Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) ke webreplika ini. Saya akan tunjukkan kepada anda beberapa teknik membawa trafik dengan lebih mudah!

Komisyen Affiliate (Pasif!)


  • Apa yang paling menarik melalui sistem ini, anda berpeluang untuk jana komisyen secara pasif.
  • Apabila prospek yang anda telah bawa ke webreplika tadi membuat pembelian terhadap mana-mana produk yang dipromosikan, maka anda akan terima komisyen.
  • Anda dapatkan prospek, kemudian serahkan selebihnya kepada SJP untuk hasilkan jualan buat anda!

Manual Promosi Step-by-Step!


  • Untuk memudahkan pemahaman anda, anda juga akan diberikan panduan tutorial langkah demi langkah untuk membantu anda mempromosikan Link Webreplika anda.
  • Anda akan dibekalkan dengan ayat & gambar iklan yang anda boleh terus gunakan. Anda jimat masa & tenaga. Anda boleh terus copy & paste atau ubahsuai mengikut kreativiti anda!
  • Ayat & gambar iklan telah terbukti berkesan menarik trafik yang berkualiti ke webreplika.

Anda Rasa Mustahil & Tak Tahu Menjual Melalui Internet?

Saya tahu apa yang anda fikirkan..

Inilah sebabnya mengapa saya perkenalkan Sistem Jualan Pro. Anda tidak perlu mahir segala perkara teknikal & kritikal.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah promosi Link webreplika anda dan biarkan sistem ini jalankan tugas seterusnya untuk anda!

Lebih 80% orang yang baru bermula dari bawah akan gagal di internet.

Sebab itulah saya mahu anda ambil peluang dengan menggunakan Sistem Jualan Pro ini untuk mula buat duit melalui internet.

Saya telah 'simplify' kan sistem ini supaya orang biasa juga boleh jana sekurang-kurangnya tambahan 4-5 angka sebulan. Insyaallah.

Alhamdulillah, dah terima komisyen sebanyak RM818.00 dalam tempoh 2 minggu langgan Sistem Jualan Pro.

Sistem Jualan Pro bukan hanya memberi peluang untuk menjana pendapatan sampingan 4-5 angka sebulan, tetapi juga memberikan produk-produk yang berkualiti yang dapat memberikan ilmu yang bernilai untuk hidup anda!

Terima kasih kepada Tuan Rahman yang banyak berkongsi ilmu melalui produk-produk yang dihasilkan.

Shaharul Hisham
Shaharul Hisham Internet Marketer

Berapa Harga Untuk Langgan Sistem Jualan Pro Ini?

Jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Jika nak saya bantu anda buat duit melalui internet, hari ini saya ada offer istimewa.

Anda hanya perlu bayar RM497 RM100 sahaja!

Ya, anda hanya perlu bayar RM100 sekali untuk memesan Sistem Jualan Pro ini.

Bukan itu sahaja.

Untuk jadikan pelaburan anda ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 2 Bonus Special berikut:

shadow-ornament

Bonus Special #1:
Program 21 Hari Kumpul List!

shadow-ornament

Anda akan belajar bagaimana untuk membina email list yang berkualiti.

Ya. 1,000 list yang berkualiti lebih bernilai berbanding 100,000 list yang tidak berkualiti.

Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana untuk anda lakukan, walaupun anda ZERO tentang email marketing & list building.

  • Bagaimana membina tawaran Lead Magnet yang menyebabkan pelawat anda subscribe emel mereka tanpa ragu-ragu.
  • Bagaimana filter hanya orang yang berkualiti untuk subscribe emel mereka.
  • Strategi mudah mengumpul 90-100 email list setiap hari yang ramai tidak tahu.
  • Bagaimana menukarkan subscriber menjadi pembeli tegar produk anda.

Untuk pengetahuan anda, Program 21 Hari Kumpul List sebelum ini dijual dengan harga RM247, tapi hari ini jika anda melanggan SJP, anda akan dapat akses ke program ini secara percuma!

Atas bantuan Tuan Rahman Basri, saya berjaya kumpul lebih 1,000+ database email list. Daripada list tersebut saya telah promosikan beberapa produk kepada subscriber.

Jumlah jualan saya untuk produk tersebut sahaja telah mencecah sehingga RM11,000+ dalam tempoh hanya sebulan promosi!

Bukhari Ryo
Bukhari Ryo Bekas Engineer

Untuk satu projek online saya bersama Tuan Rahman Basri, kami berjaya kumpul lebih 700+ email list. Daripada list tersebut kami telah jana lebih RM24,000+ dalam tempoh kurang daripada 30 hari.

Dan dengan list yang sama, kami hasilkan tambahan RM5,000+ untuk promosi selama 7 hari sempena awal Ramadhan ini!

Ahmad Munawwar
Ahmad Munawwar Usahawan Internet

Selepas belajar dengan Tuan Rahman Basri, pada tahun pertama saya terus kumpul email list seperti yang ditunjukkan oleh beliau sehingga saya mampu menjana 5 angka dan ketika itu hampir RM80,000!

Pada tahun berikutnya, dengan email list yang saya kumpul, saya berjaya hasilkan pendapatan sehingga RM100,000 ke RM200,000 dalam bidang hartanah.

Saufi Karim
Saufi Karim Pelabur Hartanah
shadow-ornament

Bonus Special #2:
Seni Facebook Group

shadow-ornament

Panduan ini akan bantu anda dapatkan pelawat dengan mudah melalui Facebook group secara percuma.

  • Bagaimana menggunakan kaedah pemasaran percuma di Facebook group yang boleh bantu anda kumpul lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda!
  • Strategi praktikal mengumpul 20-50 prospek setiap hari secara percuma melalui Facebook group!
  • Langkah demi langkah bagaimana menggunakan Facebook group dengan lebih berkesan.

'Seni Facebook Group' ini adalah antara strategi zero cost marketing yang saya belum pernah kongsikan dengan sesiapa lagi. Dan, saya ada bercadang untuk jualkan panduan ini dengan harga RM100 kelak.

Tapi anda sangat bertuah hari.. Dengan melanggan SJP, anda juga bakal mengetahui strategi zero cost dan miliki panduan ini secara percuma!

Jika anda buat kira-kira, keseluruhan harga BONUS di atas jika anda nak beli berasingan sudah mencecah RM347. Tapi hari ini, dengan melanggan Sistem Jualan Pro.. kesemua bonus di atas diberikan percuma buat anda!

MENARIK KAN?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan BONUS BEST ni kan?

Percaya cakap saya.. Dengan pakej yang anda beli ni, silap-silap anda dapat lebih dari duit yang anda keluarkan.

Jadi, alang-alang anda dah jumpa SJP dan Bonus Eksklusif ini, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik dan bonus ini ditarik semula!

shadow-ornament

Komisyen Pasif 2-Peringkat

shadow-ornament

Sebagai pelanggan Sistem Jualan Pro, anda juga diberikan hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini beserta beberapa lagi produk digital lain dan menjana komisyen lumayan 2 peringkat secara pasif.

Inilah peluang terbaik untuk anda jana lebih banyak komisyen melalui sistem ini!

Lihat contoh ilustrasi komisyen 2-level:

Maksudnya, sebagai pelanggan SJP anda berpeluang untuk jana komisyen secara aktif & pasif.

Komisyen seperti ini yang jarang ditawarkan oleh mana-mana program affiliate lain di luar sana.

Jika anda perasan, kebanyakan program affiliate yang ada cuma menawarkan komisyen secara ONE TIME, iaitu 1-level sahaja.

Dengan konsep komisyen 1-level, anda mungkin boleh buat komisyen yang banyak, tapi tidak konsisten.

Contohnya, bulan lepas anda mungkin boleh hasilkan sehingga RM10,000. Tapi bulan ini mungkin tak sampai RM1,000 pun!

Inilah kelemahan yang ada pada program affiliate yang beri komisyen 1-level. Anda cuma dibayar secara one time, sekali sahaja.

Ini menyebabkan anda sangat sukar untuk jana komisyen secara konsisten setiap bulan.

Justeru, kelebihan sebagai pelanggan SJP, anda boleh jana pendapatan secara konsisten melalui affiliate,kerana saya SJP dilengkapi dengan sistem affiliate yang boleh beri anda peluang untuk jana komisyen sehingga 2-level.

Ini contoh kira-kira komisyen 2-level:

Peringkat 1:
Komisen RM40 setiap jualan daripada anda. Sebagai contoh, anda menjual kepada 100 orang sebulan, anda mendapat RM40 x 100 = RM4,000 sebulan tanpa berpeluh!

Peringkat 2:
Komisen RM20 setiap jualan daripada ahli peringkat 2 anda. Katakan sejumlah 100 orang lagi membeli melalui affiliate level 2 anda, maka komisyen tambahan anda ialah RM20 x 100 = RM2,000 sebulan secara pasif.

(Ini hanya untuk contoh 1 jenis produk sahaja. Di dalam marketplace Sistem Jualan Pro, ada pelbagai produk yang boleh dipromosikan oleh ahli SJP!)

Minggu ke-3 selepas melanggan Sistem Jualan Pro. Saya dah mula kurangkan promosi, Facebook ads pun dah beberapa hari pause.

Tapi dengan kelebihan SJP yang memberi komisyen sehingga 2 level, komisyen terkini saya RM7505.50!

Kebanyakan komisyen dari level 2. 🙂

Naimah
Naimah Internet Marketer

Ini menunjukkan sistem affiliate 2-level memang telah terbukti menghasilkan komisyen secara pasif & lumayan.

shadow-ornament

Bonus 24 Jam:
Teknik Copy Paste & Profit!

shadow-ornament

Saya telah sediakan satu manual 'step by step' bagaimana anda boleh capai jualan RM10,000 dalam tempoh 30 hari dengan program affiliate SJP ini.

Saya akan dedahkan bagaimana dengan satu strategi ini mampu bantu lonjakkan jualan SJP anda secara pasif dengan lebih mudah.

Yang bestnya, anda boleh terus copy paste dan jana profit melalui strategi ini!

Tanpa perlu pening kepala, tanpa perlu buat laman web, tanpa perlu berjumpa atau bercakap dengan sesiapa.

Panduan ini belum pernah saya dedahkan di mana-mana lagi, dan ianya eksklusif buat pelanggan SJP sahaja.

Bonus ini khas jika anda menempah dalam tempoh 24 jam ini!

shadow-ornament

Harga Istimewa
RM497 RM100 Sahaja!

shadow-ornament

Ya. Anda hanya perlu bayar RM100 sekali untuk memesan Sistem Jualan Pro ini beserta dengan bonus di atas!

Pelaburan ini adalah sangat rendah berbanding dengan kos untuk anda hasilkan produk, email follow up, web design, hosting, autoresponder, dan lain-lain.

Video Online Coaching (Optional)

Khas buat anda yang ingin optimumkan lagi jualan anda melalui Sistem Jualan Pro ini, saya sarankan agar anda luangkan masa menonton Video Rakaman Online Coaching saya.

Video rakaman ini saya buat khas buat student personal coaching saya sahaja.

Antara MODUL yang saya ajarkan di dalam Video Online Coaching ini ialah:

  • Strategi pemasaran melalui kaedah berbayar seperti Facebook ads, kerana ianya lebih mudah untuk dipraktikkan bagi mencapai lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda.
  • Saya tunjukkan bagaimana cara menstrukturkan semula kaedah pemasaran produk affiliate agar ia dapat tingkatkan lebih nilai jualan bagi setiap pelanggan anda.
  • Saya kongsikan step by step bagaimana cara bina kempen pemasaran dengan cara yang lebih mudah dan berkesan supaya anda dapat kenalpasti iklan yang mampu memberikan keuntungan ataupun sebaliknya.
  • Saya dedahkan contoh produk affiliate yang sesuai untuk dipromosikan dan strategi bagaimana untuk anda jana pendapatan secara pasif melalui setiap produk tersebut!

Untuk dapatkan video rakaman online coaching ini, anda hanya perlu tambah serendah RM290 RM50 sahaja!

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM150 untuk anda miliki Sistem Jualan Pro beserta bonus-bonus yang dinyatakan di atas dan Video Online Coaching ini.

Sebelum ini dah banyak duit iklan lebur tapi tiada satu sales pun dapat melalui affiliate. Lepas sertai sesi personal coaching dan follow step by step tutorial yang Tuan Rahman Basri tunjukkan, barulah saya nampak kesilapan saya selama ini.

Kini fokus saya ialah untuk mengumpul database prospek terlebih dahulu.

Dan Alhamdulillah, sekarang ini dah pun berjaya hasilkan jualan pertama produk affiliate yang saya promosikan!

Pn. Marlina Mamat
Pn. Marlina Mamat Pegawai Perubatan, Sarawak

Klik salah SATU butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Sistem Jualan Pro
RM 100
Sistem Jualan Pro 4.0
 
 
Sistem Jualan Pro (Upgrade!)
RM 150
Sistem Jualan Pro 4.0
Video Online Coaching
 

Saya mahu anda cuba sendiri sistem ini tanpa sebarang risiko. Jadi, saya beri tempoh 7 hari untuk anda mencuba sendiri sistem yang saya kongsikan ini, dan jaminan wang 100% anda dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan sistem ini.